Mat & dryck

All mat och alkohol måste beställas minst fem (5) arbetsdagar innan resan. Maten kommer ifrån restaurang Sjörök. Södern II har fullständiga spriträttigheter, servering från 11.00 till 01.00.   
 

Meny

Förrätter: 100 kr/person

S.O.S på löksill, Karlskronasill 2017 och krämig pepparrotssill med kryddost, kokt färskpotatis, gräddfil, hackad rödlök, gräslök och dill  
Söderns skaldjurstoast på räkor, kräftor och stenbitsrom med rostat surdegsbröd  
Pepparstekt rostbiff på rågbröd med sallad, dansk remoulade, rostad lök och friterad persilja  
 

Soppor: 130 kr/person

Spenatsoppa med räkor och kokt hackat ägg
Sparrissoppa med kryddsotad lax och riven gryéreost
Skaldjurssoppa med dillmarinerade kräftstjärtar, aioli och brödkrutonger   Canapéer: 40 kr/styck 
Skagen med avrugakaviar
Västerbottensost med picklad gurka
Sikaforsröra med gräslök
Comté med fikonmarmelad  
 

Pajbuffé: 150 kr/person

Västerbottenspaj med syltade kantareller
Varmrökt lax och sparrispaj
Kyckling och soltorkad tomatpaj
Mixsallad
Brie
Blåmögeloset
Lagrad prästost
Vindruvor
Kex
Surdegsbröd
Smör  

Grillbuffé: 300 kr/person

Nattbakad rapsgriskarré med löksallad
Grillat kycklingbröst med grillad citron
BBQ bakad lax med syrad fänkål
Krämig potatissallad
Grillad majs
Mixsallad
Panzanellasallad
Dragonmajonnäs
Tzatziki
Surdegsbröd
Smör
Vaniljpannacotta med jordgubbar